Bikini for salezzz | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Bikini for salezzz

3b6b73445d8c11e3a71f12fc8684c39c_8Sååå jag har bestämt mig för att sälja min gorgeous tävlingsbikini. Målet är ju att jag ska ha växt ur den till nästa tävling, så det är ingen idé att den ligger på hyllan och skräpar…kanske är det någon som läser min blogg som ska köra tävling/ar nu till våren och behöver en godkänd bikini? 🙂

Min är beställd från USA (Crystallini Bikini) och fick omdömet “exemplarisk” på inregistreringen 😉 överdelen är small (b-kupa) med inlägg och underdelen small (83,8-88,9 cm)

Läs hääär för att se hur/var man mäter: http://www.crystallinibikini.com/BIKINI-DIVISION-SUITS.html

Intresserad? Skicka ett mejl till min facebook!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats