Pepparkaksaddict | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Pepparkaksaddict

Pepparkakor
Nu när jag packat ner nutellaburken har jag övergått till att sitta och sniffa i pepparkaksburken istället. Idag är första dagen jag på allvar verkligen fryser, och torsken väääääääääxer i munnen. Gud vad svårt det är att svälja ner nåt man tycker är vämjeligt haha. Nå, ska int klaga – morgonvikten stod på 51,7 kg OCH coach Yvette lovade eventuellt en croissant på lördag morgon (!!!!). Kanske int låter så special, men tro mig – jag blev nästan tårögd av lycka hahah.
croissant
Snaaaart åker jag!!! Det allra mesta är packat, kameran rensad och laddad och humöret på toppp. Jag är så sjukt taggad 😀 först en roadtrip med massa snygga brudar från Uppsala, sen hänga med Yvette backstage, och ÄTAaaaaaaaaaaaa. Ja, stå på scenen blir säkert kul det med 😉

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats