Friiiid | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Friiiid

82cebe86567e11e39b8a125d06582ab4_8
Hårfärgning, posering, cardio, tömningspass 2 och föreläsningar/samtalsövningar. Pheeew! Har sån sjuk tur att jobba med förstående klasskompisar som står ut med min förvirrade diethjärna 😉

Känner mig egentligen bara nervös inför poseringen… jag har som sagt noll förväntningar på placering, men att förevigas som den halkande norrlänningen – njaaa va höhö. Det är ganska svårt att posera utan speglar när man haft dem som “stöd” hela tiden. Nu har jag börjat köra utan speglar och istället filma för att träna på att få in känslan när det är “rätt” istället för att hela tiden kunna se och rätta. Har å klurat på en t-walk, int kanske för att jag tror att jag kommer till final – men OM så vill jag int vara helt tagen på sängen haha

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Jag dör vad du är snygg! 🙂

  Hur känner du inför att avsluta deffen? Kommer du go nuts och tror du det kommer bli svårt att hitta en balans igen efteråt?
   

  1. hypermuse

   gulle dig <33 joo, det kommer bli extremt svårt att hitta balans 🙁 jag har mycket problem med hetsätning så jag kommer med all säkerhet go nutter nutsss

Annons
stats