Anorektiska jag | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Anorektiska jag

60b39acc56da11e399171299608a0df3_8
Passar på att svara på mina två senaste kommentarer här på bloggen 🙂 det ni ser ovan är vit choklad/saffrans-kladdkaka och mozartkulor som jag nyss bakade till efter helgen. Jag har en hel ryggsäck (!!) med gotte packad till Luciapokalen, OCH vi ska ut och äta efteråt. Så för att svara på den ena kommentaren: ja, jag kommer spåra. Jag har extrema problem med hetsätning och balans i kosten, och det kommer bli en kamp varenda dag att hitta tillbaka till ett “lagom”. Jag kommer att skriva mer utförligt om mina tankar allt eftersom de dyker upp post-comp.

Till den andra kommentaren: jag är medveten om att jag är “smalare” än gemene man, men det är under en kort period och under väldigt kontrollerade former. Anorektisk hoppas jag dock verkligen inte att jag ser ut 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anders Gunnare

  Kajsa, 
  Dags att ta det berömda bladet från munnen.
  Vänligen stå på dig. 
  Gör inte du det – så gör någon annan det …
  Du tränar och står i, delar med dig av resan framåt.

  Det jag kan reagera på är följande i meningsutbytet kring utseende,
  tänk det är mycket vanligt, det är på något sätt accepterat att skriva negativa saker om en person som är i god form, slimmad, vältränad, väl skulpturerad osv osv.

  MEN

  Skulle man ens drömma att fälla en millimeter nedsättande kommentar om en som är i dålig form, ej slimmad, ej vältränad, oskulpturerad osv osv ja då är det nästan som att svära i kyrkan. 
  MYCKET UNDERLIGT …

  Kul att du delar med dig, av din resa och de mål du berättar om. Jag förstår och inser att mycket jobb och kraft behövs. 
  Det visar du …

  GIVE THE IRON 

 2. Emma

  Tack för svaret 🙂 ska bli intressant att läsa ett längre utlägg om det sen, eftersom jag har exakt samma problem med hetsätning (och även spyor) emellanåt (läs hela tiden, haha 😉 )

Annons
stats