"Skyll dig själv" | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

“Skyll dig själv”

22a173ba4e0311e3afab124b54cd00dd_8
Jag får ibland frågan om jag får många jobbiga kommentarer eftersom “du ju lägger ut så avslöjande bilder”. Svaret på det är både ja och nej. Jag har tagit det här offentligt förut, men jag skriver det en gång till. Mina formbilder har två egentliga syften:

1. Se min egen progression
2. Vänja mig vid att jag om två veckor ska stå i en ittybitty-bikini inför hela fitness-sverige och förevigas både på film och bilder

Jag ser min kropp som en skulptur, något som med hårt arbete i form av träning, rätt återhämtning och nutrition kan “förbättras” och finslipas. En process som aldrig blir klar. Jag kommer alltså inte skicka privata bilder på min rumpa till någon. Inte heller uppskattar jag att veta att du minsann vet var jag bor. Jag har aldrig och kommer aldrig skicka nakenbilder till någon. Nej, inte ens till dig. Nej, inte ens om du lovar att bara du tittar. Aint gonna happen. Inte heller kommer jag sluta träna för att det “faktiskt inte är snyggt med muskler på en tjej”. Eller sluta dieta för det minsann inte är hälsosamt.
bild(11)
Jag kan med en hink självkontroll lugnt bemöta många av dessa kommentarer, men det jag INTE accepterar är jargongen “jamen du får ju faktiskt skylla dig själv”. Så i helvete heller. Det är samma crap som gör att kvinnor våldtas och förövarna frisläpps för att man anser att hon ju faktiskt inbjöd till det. Jag vägrar. Samma sak är det med “jamen ignorera dom bara”. Där har vi pojkar-i-den-åldern, eller de-är-bara-avundsjuka. Alla är inte avundsjuka. En del tycker helt enkelt att den här livsstilen är avskyvärd, att min kropp är vidrig och allt vad det nu är. Det är okej! Jag tycker inte heller att alla är förbannat attraktiva, det ska gudarna veta. Skillnaden är att jag ger fan i att kommentera det överallt till höger och vänster. Min nyfunna bikinibrudpärla Anki fick igår kommentaren att hennes kropp såg ut som en 80-årings, och att det inte var fint.

How about NO? Jag skiter i om det är anonymt, in your face eller på en blogg/insta – whatever. Det är inte att “vara ärlig”. Det är inget man ska tåla. En del människor går runt med någon slags tro att man minsann ska tåla sanningen, annars har man inget på sociala medier/tävlingsscenen att göra. WELL, my friends. Låt mig once and for all förklara att det är en stor skillnad på att vara ärlig och att vara ett asshole. Don’t be one.

Yeaaah lite fredagsramblings. Smaug out.

276253_Papel-de-Parede-Meme-Jackie-Chan_1600x1200

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lipan

    Mycket bra skrivet! Jag förstår mig verkligen inte på de människor som anser sig ha rätt (?) att skriva rent otrevliga/idiotiska/nedvärderande kommentarer.

    Jag tycker att du är skitgrym! 🙂

Annons
stats