Pancake love | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Pancake love

1e624c704cb911e38c270e01faf4e0e4_8
Sitter och rensar telefonen på bilder. Ett faktum står väldigt tydligt efter att jag scrollat igenom närmare 3500 bilder. Jag hatar inte pannkakor! Hahahah. Big news, right?! Pannkakorna ovan är några av mina favoritvarianter. Jordnötssmör/banan, hallon/blåbär, morotskaka/cream cheese, vanilj/choklad… ohhh. Bring on the holidays! Ska peppra er mer pumpkin pie, pepparkaka, pepparmint, saffran, nötter, frukt, heaven-on-earth-pancakes 😀

Mitt grundrecept och tips på olika smaksättningar/toppings hittar ni häääär:
http://www.mmsports.se/Recept/Kajsa-Holmboms-proteinpannkakor.html

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats