Confessions of a nerd | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Confessions of a nerd

5c30541a4af311e38d280e608e7a733c_8
Får en hel del frågor om jag har några tips på olika dieter. Mitt främsta tips är att vara förlåtande mot sig själv. Vi är människor – inte maskiner. Alla gör vi misstag, tar snedsteg och faller tillbaka i gamla beteenden. Det är okej! Har du ett frimål/ätardag/cheat meal (whatever – kärt barn har många namn) – rocka skiten av det! Njut av varenda tugga, skit i ångesten och det dåliga samvetet. Hitta en balans i livet där det ryms bra käk, men också finns plats för annat. Jag är definitivt på en liberala sidan av kostkriget och off season har jag inga förbud. Vill jag äta mer en dag så gör jag det – kroppen är ganska finurlig och kommer automatiskt minska hungern till nästkommande dag = reglerat. Givetvis gäller detta i rimliga mängder, men you guys get the idea.

45c0f060487111e3ae240e303ceb37d0_8
Detta tillsammans med stora mängder alkohol var min kost när jag bodde i UK 2011-2012. Trots detta gick jag ner ganska rejält i vikt under min tid där i och med att jag arbetade väldigt hårt fysiskt varje dag = hög EPOC. Jag förespråkar inte sån här kost, inte alls. Diabetes och andra välfärdssjukdomar är inget att skoja bort. Men det ger kanske lite perspektiv på alla superstrikta dietmetoder med fler förbud än bibeln…

270091_10150210230506631_268432_n
Student 2011. Har nästan inga bilder som visar kroppsformen då eftersom jag skämdes över hur jag såg ut.
img_0174_195552709
9 månader med stenhårt arbete, abnorma mängder riktig jävla skitkost och alkohol mer eller mindre varje dag. En liten tunn räka som kom tillbaka från andra sidan pölen. Så yeah. Jag förespråkar balans i livet. Inte extremt åt något håll, utan där man käkar efter behov och livsstil. End of. Det behöver inte vara kvarg och kyckling året runt bara för att man ska hålla en okej viktkurva. Tävlingsdieten jag går på nu är annorlunda. En diet inför tävling är under en kort tid och är nästan alltid ganska extrem. Alltså inget gemene man behöver för att hålla en sund vikt!

Såå lite ramblings från en icke-pretentiös matlover

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Jag tycker att du ser helt fantastiskt sund ut, och snygg, nu när du tränar. Wow vilken kropp, så skulle jag vilja se ut. Men samtidigt i min vardag så strävar jag ändå efter det smala och tunna, dvs lite mer som du var förut. Och på bilderna så ser jag ju att det är inte lika sunt eller snyggt men ändå.. Är inte det konstigt..?

Annons
stats