Proliferator-Activated Receptor-Gamma Coactivator-1 | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Proliferator-Activated Receptor-Gamma Coactivator-1

7c63859a423d11e39a6722000a1f8fc2_8
Posering med skallen full av PGC1-alfa, peroxisome proliferator-activated receptors, AS160, GLUT-4, AGE, RAGE och annat sköj 😉 ville nästan fälla en tår för att gröten smakade så bra idag, haha. Nu är energin åter på toppz och jag passar på att trycka in så mycket information som möjligt.
bild(7)
…med lite hjälp från min vän Celsius 😉

bild
Ni som umgås med mig kan intyga att hoodien jag vann från minresaräknas är min flitigaste använda 😉 ni hittar den på http://minresa.spreadshirt.se/
GRYMT sköööön och snygg modell!!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats