Wake me up when it's all over | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Wake me up when it’s all over

9805a56a407311e3813a22000a1fb833_8
Benpasset från satan imorse med Fredrik, därefter föreläsning. Sitter fortfarande på hyllan och har just gett upp tentaplugget för dagen. Snart grööööt. Som jag längtat! Faktiskt sen igår när jag åt det sist 😉

Vet fasen int vad jag ska skriva. Less på att prata om tävlingen, less på att höra mig själv, less på mina tankar, less på samma ord varenda inlägg. Men jag är också för trött och trög för att komma på nåt vettigare, och ärligt talat består mitt liv till 110 % av tankar på tävling/träning/tenta. The big T:s. Haha.

Jävulens många T:n i mitt liv, helt enkelt. Totalt sett. T. Ttttttttttttt.

Mvh /oatbrain

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats