Posedown | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Posedown

67ebd17440d211e3807c22000a1fba57_8
Fått en del frågor om vem som coachar min posering. Svaret är enkelt: 99 % av tiden = jag själv. Jag har en oerhört engagerad och fantastisk coach som hjälper när vi kan tima scheman. Jag poseringstränar dock minst varannan dag, och de dagar jag inte gör det spenderar jag samma tid åt att kolla på videos när duktiga tjejer tävlar. Alla har sin egen stil i poseringen och det gäller ju att

1. Känna sig bekväm i poserna
2. Hitta sin personliga stil
3. Vara nog rörlig (backposen är inget att leka med…stackars ryggkotor)
4. Hitta en posering som smickrar dina “bästa” sidor

Lättare sagt än gjort! Jag filmar ofta mig själv när jag poserar och testar lite olika varianter för att se vad jag tycker ser bäst ut 🙂 Jag är fruktansvärt nervös för själva “scenuppträdandet” och vill att alla poser ska sitta som rinnande vatten.

Pussss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Snygg du är, du verkar fått bra ordning på poseringen bilderna att döma. Lycka till på tävlingen, tror det kommer gå bra! 

Annons
stats