Getting it done | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Getting it done

ada47c163fb511e38c5322000a1f8f97_8
Nu är det inte länge kvar, varken på kursen eller till tävlingen. Kämpar stenhårt med att ligga på kaloriunderskott, styrketräna, köra cardio, posera och samtidigt ha energi till att förstå extremt komplexa fysiologiska system i kroppen, vara en bra personlig instruktör och sköta det vanliga i livet som food prep, städning, tvätt… Jag skulle ljuga om jag påstod att det inte är tungt vissa dagar. Jag längtar SÅ mycket efter tävlingen. Egentligen längtar jag nog mest efter att få se alla grymma atleter och att hänga med Yvette och resten av bikinibrudarna backstage. Själva tävlingsronden… well, det är bara några minuter och det kan vara över innan jag ens kommit till förbedömning. Förhoppningsvis får jag en nice adrenalinkick när jag väl kliver upp 😉 just nu känner jag mig tämligen skräckslagen vid tanken, haha!

Off för kvällscardio, pusss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats