Questbar treats | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Questbar treats

cf474e28380a11e3a3e422000a1fbe39_8
Såå, mitt favoritjulgodis är Mozartkulor. Nougat inlindade i mandelmassa och doppade i choklad. Allvarligt, kan med lätthet sluka hundra stycken i en sittning. Nu är det ju tyvärr så att Mozartkulorna får vänta några veckor till – däremot fick jag idén till mina Questbar Treats från dem 🙂

Du behöver: questbars av valfri smak och choklad. Jag använde smakerna Raspberry White chocolate (doppade i vit choklad) och Chocolate chip cookie dough (doppade i både vit och mörk choklad) Jag toppade också några av bitarna/bollarna med digestivekex/questbarsmulor, och ett par andra med mini-marshmallow. Här är det bara fantasin som sätter gränserna!

Ett enkelt sätt att göra ett “hälsosammare” cheat eller lite bjud-fika som går snabbt att fixa 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats