Tävlingsförberedelser | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Tävlingsförberedelser

6packbag
Denna babe är på väg hem till mig as we speak 😀 har en låååång lista med förberedelser och inköp som ska fixas innan tävlingen, och äntligen börjar jag kunna bocka av det mesta. Hotellet är bokat, bikinin beställd, smycken och skor inköpta, alla resor bokade och en hel del småfix som hör till är också införskaffade. Det är galet mycket som ska klaffa och jag vill vara förberedd för det mesta så att jag kan fokusera på det väsentliga när det är dags!

6pack
Hur smart är inte this?! Kommer vara min bästa vän på resan till Göteborg! 🙂 fitnessatleter som (sjukt balla) Dana Linn Bailey använder också 6 pack bag höhö

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats