Formkoll | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Formkoll

strikeaposee
Jaapp, formkoll idag och det kändes sååå bra innan. Kände mig i riktigt bra form – tills jag ställde mig på vågen och kollade måtten. I princip inget som hänt där på hela veckan. Blev riktigt besviken och depphead, även om jag vet att det finns sjukt många faktorer som spelar in på den typen av mätning/vägning. I slutändan är det ju hur formen ser ut som spelar roll, men jag antar att man blir lite extra hård mot sig själv i såna här lägen…

Thank god att jag har Yvette som hjälper mig – hon lyckas alltid vända svårmod till kämparglöd. Nu lägger vi i en högre växel och kör järnet de kvarstående veckorna! 🙂

omr
Blev en tidig morgon idag med en timmes köande utanför bästa One More Rep för lite påfyllning av skafferiet (och givetvis också ze goodiebag) höhö 😉 bra skit!

Nu ska jag snart på ett ryggpass med Erik (http://icaniwill.se/erik/) 🙂 bleve lite ändring i schemat eftersom vi aldrig lyckas ha samma split haha

Pusss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats