Träningens biologi och systematik | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Träningens biologi och systematik

dayuno
Yelloo folks, en liteeeen bildbomb från igår och idag 🙂 har fullt upp just nu med att vara fadder aka coach, och givetvis med den egna skolstarten (och tävlingssatsning + diet på det haha). Vi har ingen mjukstart utan körde igång med Träningens biologi och systematik direkt, and I looooove it! Fullproppat med föreläsningar och praktiska moment varenda dag 9-16. Är helt otroligt motiverad för den här kursen – det kommer bli kanon!!

day1
Innan skolan körde jag poseringsträning, på lunchen det vanliga styrkepasset. Lite pusslande, packåsnestyle och vilja så går det också 😉 både poseringen och passet gick som smort – lite folk och en bänk direkt. Vad mer kan man begära av livet!?

muffinguel

cupcake
Fick lite förfrågningar på muffinsarna jag gjorde till nollorna på instagram. Det är samma saffransmuffins som jag publicerade på midsommar, det enda som skiljer är frostingen. Istället för vit choklad optade jag för betydligt hälsosammare creeme cheese light, stevia och Bodyscience Diet Fuel Vanilj. Har sagt det förut men Diet fuel är ett MÅSTE att ha hemma! Har det som bas i 90% av mina proteinskapelser 🙂

Puzzz

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats