How to spice up the diet | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

How to spice up the diet

dietfood
Exempel på min dietmat. Ser den tråkig ut? Nä, thought so. Allt som krävs för att göra dietmat varierande och god är egentligen lite fantasi. Äter du 250g kvarg naturellt? Varför inte avsätta 50 g till en sås med kryddor och kanske någon av Walden Farms kalorifria smaksättare? Såsen på bilden är gjord av deras smokey hickory barbeque, kryddor och kvarg.

dietplöttz
Äter du havregryn, ägg och banan? Varför inte mixa ihop ingredienserna och steka dem som pannkakor? Dessa är gjorda på 80g fiberhavregryn, 50g minikeso, 2 msk stevia, 1 banan och 1 ägg. Toppingen är simply Walden Farms kalorifria chokladsås samt kolasås.

See? Easy. Och detta är bara exempel på hur man kan lura söt- och saltsuget 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats