Willpower | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Willpower

sistaaug
Dagens formbild. Går saaakta, men i alla fall framåt. Tänkte snacka lite idag om
powerof will
Power of will, willpower. Jag hade en jättemysig kväll med min coach Yvette igår och vi började snacka om olika attityder kring dieter. En tävlingsdiet är hård – vissa veckor är värre än andra. Det vet man när man hoppar på diettåget. Jag tror att allt blir enklare om man försöker vara positivt inställd till dieten vs “energilös, trött, less, cravings”-stilen. De dagar man känner sig så kommer komma either way. Nä, dietmaten smakar inte som pizza och styrkan är inte som en ätardag off season. Givetvis inte! Allt är relativt. Gillar du keso? Ja men spara för guds skull keson till filmmyset och hitta på olika sätt att se det som ett treat. Sugen på choklad? Köp kalorifri chokladsås och blanda i. Nä, det är inte Marabou, men det är inte heller döden. Att gå runt och ständigt vara döende på grund av sin tävlingsdiet (vare sig man är det eller ej) hjälper ingen, allraminst sig själv.

Over and out, dearies!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats