Caught up in a dream | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Caught up in a dream

dream1

Baaam, älskar livet så jävla hårt just nu! Satte mig på bussen tidigt imorse med kattskrället aka Alice – hon var as usual en pärla och fick beröm av medresenärerna 🙂 Något sliten (10 h resande på 24 h tog ut sin rätt) släpade jag mig därefter till gymmet. En Jacked Fuel och lite BCAA senare var jag i fullt gym-mode och rev av ett rackarns bra pass.

dream3
Väl hemma tappade jag alla mina gains. Fuuuuuuuuuu.

dream2
…och testade lite nytt 🙂

Jag har fått lite förfrågningar att göra mer recept – det kommer mer, jag lovar! 🙂 Som de flesta av er vet är jag mitt inne i tävlingsdieten och äter enligt ett strikt kostschema. I och med det blir det svårt att experimentera på vardagarna. Jag kommer däremot baka lite åt andra och också på eventuella cheat meals 🙂

Nu blir det lite poseringsträning med bästa coachen Yvette, adieuuu

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats