Chestday brahz | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Chestday brahz

ikzuu

Måndag = official chest day. Kan inte uttrycka min kärlek för IKSU enough, i synnerhet nu innan alla andra studenter stormar in och det faktiskt går att få tag i en bänk 😉

Känner mig verkligen positiv inför hösten. Jag kommer ha sjuuukt roliga och intressanta kurser, och en av mina allra bästa vänner flyttar hit till Umeland. För första gången in ages känner jag mig också fri att ta lite vettiga beslut i privatlivet också – förhoppningsvis rätt den här gången. Have a good feelin’ about it anyways 🙂 Otroligt hur off allt man en gång känt blir när man får lite perspektiv!

Annars då? Lagar mina matlådor, håller kostschemat slaviskt och njuter av lite lediga dagar med lååånga träningspass utan att behöva passa någon tid.

She’s Mad But She’s Magic, There’s No Lie in Her Fire

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats