Leg day, svett och gråtmätt | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Leg day, svett och gråtmätt

fatty
Började dagen med bästa leg day-partnern (mamsen, såklart!) Hon är bäst att köra ben med eftersom hon alltid ska envisas med “ett set till” eller att höja. Givetvis vill inte jag vara sämre då och därför brukar det sluta på golvet, droppande av svett och kanske också med en liten tår i ögonvrån. Körde för omväxlings skull högreps med kort vila och supersets. Kul!

fooddiet
Har fått lite önskemål att lägga upp min kostplan. Av förklarliga skäl kommer jag inte att lägga upp hela mitt kostschema då det är anpassat efter mig och mina målsättningar, däremot kommer ni som följer mig här och på instagram ändå kunna se vilken typ av mat jag äter (intanerd, duh!)

Kan i alla fall säga att jag just nu äter relativt mycket – var rent av gråtmätt igårkväll 😉 inga konstigheter utan som bilden ovan exempelvis 2 % ekologisk nötfärs med ris och naturella cashewnötter

kesodröm
Eller minikeso med kanel och stevia. Wannabee tomtegröt och såååå gott!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats