Diet, day 1 | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Diet, day 1

fatasss

Dag 1 på dieten och det känns nada jobbigt. Off season vill alltid mycket ha mer, och mer vill ha mest. Jag kan sluka en chipspåse, en 200 grammare Marabou, 3 donuts, halvt kilo plättar med nutella, en kladdkaka och glass på samma kväll utan problem. Exemplet ovan has happened. No joke.

Men diet? Well, slår om i hjärnan direkt och plötsligt känns keso med stevia och kanel som dagens treat. Är otroligt tacksam över att jag har den förmågan, annars skulle nog sötsuget ta död på mig. Nu är det dock business och jag har inte minsta tanke på fusk – är inte ens sugen. Yep. Bisarrt men sant. Sen ligger jag ju fortfarande högt i kaloriintag och dessutom ganska varierat så hungrig är jag inte heller 🙂 Ser så sjukt mycket fram emot att se alla kroppsliga förändringar! Har som sagt lagt på mig över tio kilo senaste 1,5 åren. Detta har inneburit hela 10 cm mer runt midjan och 7 cm mer rumpa. Ska bli extremt roligt att se vad som försvinner, och hur kroppen kommer se ut när jag skalat bort allt överflödigt fluff!

leaan

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats