Kompis det går bra nu | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Kompis det går bra nu

poopppp

Tre veckor kvar på sommarjobbet. En vecka kvar innan diet. Hösten i antågande och med den tävlingsprep, posering, träffa alla nya TP-studenter, nollning, IKSU och nya intressanta kurser. Ny kunskap, nya bekantskaper. Det känns som jag har varit blind i snart ett år och precis börjat kunna se igen. Det finns så många möjligheter, och jag har en heeeel del spännande på G – tro mig!

55a2f99a8f0011e290d522000a1fb852_7
Min idol Pippi säger det bäst 😉 (lägg märke till Pippibilden i bakgrunden i mitt rum på översta bilden hahah)

Ibland känner jag mig malplacerad i livet. Jag borde ha fötts som rebell i ett krig mot en övermakt, eller i ett fantasyäventyr där jag dundrar fram som krigare och skriker “deaaaaaaaaaaaaaath” eller kanske “freeedooom”. Jag kan se på filmer som LOTR och Max Manus och få svettiga fingertoppar och en stark känsla av jag måste GÖRA något. Nåt meningsfullt. Nåt som betyder nånting för andra.

Well guys, än kanske jag inte är en Aragorn eller Mel Gibson. Men ta mig fasen om jag inte har en känsla av att stora saker är i rullning.

Smaug out!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats