Hard work work | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Hard work work

girls
What to say? Jobbat 8.30-17, sen kört ett väääldigt trött och oengagerat ryggpass. Behövde ett bra pass men hittade verkligen inget flow. Energin låg på -100 000. Humöret lågt och musiken bedövande. Nåja, krigade igenom planerade övningar och tvingade mig själv att göra en extra bara för att inte “ge upp”.

Imorn jobbar jag 07-19 så det lär bli kriminella mängder kaffe för att ta mig igenom bröst, mage och utsida axlar efteråt haha. Tur att jag gillar mitt jobb och mina kollegor! 🙂

puss
Vill passa på att tacka för att grymma och peppande kommentarer ni lämnar också. Ligger lite efter med att svara, men jag har läst allt och uppskattar verkligen varenda ord! Ni är guld.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kim

    Fortsätt kämpa på! För mig är du alltid min största motivation och du inspirerar mig så fruktansvärt mycket! Alla har låga dagar, så jävla trist men det måste man ha ibland för att komma tillbaka upp igen bättre än någonsin!
    Massa kramar <3

Annons
stats