We still hope, but our dreams are not the same | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

We still hope, but our dreams are not the same

bulkfuckz

Förberedelserna för Luciapokalen är i full huggning och jag har redan skavsår och träningsvärk från poseringsträning. Det ser så enkelt och elegant ut när typ Nathalia Melo poserar. Ni vill inte veta hur jag ser ut just nu… men om jag säger full madame på dansgolv med exakt 12 cm för höga stilettklackar – you get the picture 😉 Lägg dessutom till en lagomt vätskefylld degig off season-form. Oerhört charmerande brud vill jag lova!

art-star-wars-like-a-sir-305836

Jag känner mig extremt trött och sliten i kroppen just nu. Främsta anledningen till det är förstås min insomnia som påverkar sömnen otroligt mycket. Antingen tar det flera h innan jag somnar eller så vaknar jag varenda timme. Och när jag väl sover drömmer jag oroligt och har mardrömmar. Imorgon är jag dock ledig så ikväll blir det soffläge och proteinpancakes när jag kommer hem från jobbet, götttttt.

Annars då? Nöter Big Freeze av the one and only Muse. “We still hope, but our dreams are not the same”

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats