Kostupplägg | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Kostupplägg

Nu har Yvette (min coach) börjat skriva kostscheman till mig. Jag är så sjuuuuuuukt taggad, helt otroligt! Vet att jag är liten och långt efter de flesta såväl muskelmässigt som erfarenhetsmässigt, men vad fasen gör det?! Bara att kriga på och köra sitt race.

deltz

Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

modig
Bra skit!

Let me tell you something you already know. The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place, and I don’t care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard you hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward; how much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done! Now, if you know what you’re worth, then go out and get what you’re worth. But you gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain’t where you wanna be because of him, or her, or anybody. Cowards do that and that ain’t you. You’re better than that!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats