Hur det började | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Hur det började

progress

Februari 2012 kom jag hem från England. Min mamma lurade in mig på gymmet och vi började tillsammans gå på lite gruppträningspass. I mars var vi uppe i fyra body pump-pass i veckan. Vi ville ha mer – träna mer. Jag började googla på olika övningar på youtube och smög sakta men säkert in på styrkeavdelningen. Lite lagomt livrädd, sådär. Såg förmodligen helt åt skogen ut med allt vad teknik heter. Fyra pass i veckan blev fem, sex, sju. Intresset för träning och kost blev mer än ett intressse.

Det blev en livsstil.

Jag sökte till Tränarprogrammet med inriktning idrottspsykologi, idrottsfysiologi och idrottsmedicin. Jag kom in. Hösten 2012 flyttade jag till Umeå, nybörjare still men med en otrolig passion. Kunniga människor, grymma klasskompisar och ett gym större är halva Luleå, typ. Mer inspirerande miljö var (är) svår att hitta. Började äta seriösa mängder mat (jag ljuger om jag säger att det bara var bra mat, he he). Tränade hårdare, tyngre, mer. I december, inte ens ett år efter att jag börjat träna, började jag samarbeta med MM Sports och blev en del av deras team.

Startade bloggen och började tävlingssatsa.

Jag är fortfarande i början av min träningskarriär. Jag har ingen stor, imponerande muskelmassa. Inte än. Men det gör inget – tjusningen med träning är i mitt tycke att man aldrig blir “klar”. Bara bättre.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Förutom att det syns på bilderna att du har gjort en enorm förändring så är jag otroligt imponerad av ditt engagemang och driv! Du är så himla bra och inspirerande!! Kramar!

Annons
stats