Smaug the terrible | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Smaug the terrible

moveon

Jag har en egenskap som kan vara extremt användbar, och i vissa fall essentiell. Den här egenskapen gör att jag kan ha en tung period med diverse crap och liksom trycka undan allt jag inte kan/har tid att bearbeta till later on när det “passar” bättre. Dessvärre stänger jag av lite andra känslor också, som typ. Allt. I praktiken betyder det här att jag går runt som en icy smaug the terrible.

MEN, gott folk – det finns ett ställe där jag kan få utlopp för lite frustrationer så jag i alla fall beter mig som folk. Gymmet. Hård jävla träning är fan det bästa botemedlet mot alla oönskade tankar och känslor.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats