Bus junkie & food prep | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Bus junkie & food prep

nya

Var hemma runt 12 igårnatt. Upp 05.30 för gym och förberedelse inför temadagen. Fick till ett redigt lätt rygg/tung biceps-pass. Märks att jag börjar öka energiintaget! 🙂 Kom hem för nån timme sen och har bara hunnit packa och foodpreppa till bussen.

bu8sfood

250 g kvarg, hallon, vanilj/hallon mugcake och stor laxsallad med typ 5 ägg. Ägg är fan livets gåva till mänskligheten 😉 Sitter la fint på bussen!

Over and out från bus junkien…

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martin

  Idag gjorde jag muggkakan, gillade den. Mer likt sockerkaka än den jag gör på havregryn!
  Tack för receptet. Kommer göra den fler gånger, hade bara päron casien hemma som passade men det “funka”..

  Ha en bra dag!
  /Martin

 2. Martin

  Jag misstänkte kokosmjöl/mandel. Plankar ditt recept rakt av. Måste bara köpa lite vanijessens och stevia strö.. Tack för att du tog dig tid och skriva ner allt. Mums 🙂

 3. Martin

  Hur gjorde du din muggkaka?

  Brukar göra min på havre,banan o ibland kastar jag i blåbär men de där ser ljusare och fluffigare ut..
  Berätta gärna hemligheten 😀

  1. hypermuse

   Ahh det har jag aldrig testat! 🙂 Jag brukar improvisera, men de igår använde jag följande (blir 2 st): 4 äggvitor, 2 msk lättkesella, 3 msk kokosmjöl, 2 msk mandelmjöl, 2 msk Body Science Diet Fuel vanilj, 2 msk stevia strö, 1 tsk bakpulver, 1/4 tsk vaniljessens, 5 msk vatten, nån näve halvtinade hallon. In i micron nån minut (beroende på hur bra micron är)

Annons
stats