Doktorrrrr | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Doktorrrrr

doktor
Från morgonens axel/tricca/abs-pass 🙂

Yoo. Åkte med bussen från Umeå igår direkt efter de obligatoriska föreläsningarna, hemma sent på kvällen i Luleåtown. Upp idag klockan 6, bums iväg på gym och sedan fix inför mamsens disputation. Hänga där hela dagen och känna sig stolt över världens ballaste, smartaste och snyggaste mams som numera också är Doktor 😀

Nu sitter jag på bussen igen mot Umeå och kommer fram ca 23:30. Imorn blir det obligatorisk föreläsning 9-12 och sen hålla den egna temadagen om motivation med övriga gruppen… och därefter buss till Luleå igen. Surprise 😉 Ber om ursäkt för trögt bloggande, men jag gissar att ni förstår why 🙂

mammadoktor

yolo
Världens bästa mor Lena, grattis!!

thuglife
Busslivet… 😉 thug life

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats