Leg day och pankisar | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Leg day och pankisar

Helloo, fellow gymrats and friends! Måndag = leg day. Gårdagens cheat gav i alla fall sjuk energi på gymmet och jag brände av det bästa benpasset jag haft på flera veckor 😀

boyyeh

Jag får dagligen frågor om recept på mina pankisar. Jag har ett “grundrecept” som jag mer eller mindre alltid använder och sedan ändrar smaksättning/topping/tillbehör. Om ni inte vill leta i bloggen varenda gång så har MM Sports nu lagt upp grundreceptet och lite olika tips på varianter. Klicka på bilden för att få upp lite olika pancakes jag gjort om ni behöver inspo!

http://www.mmsports.se/Kajsa-Holmboms-proteinpannkakor.html

Have a good one, folks!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats