Leg (terror) day | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Leg (terror) day

läggi

På dagens terrormeny:

4×12 raka marklyft
3×10 smal benpress + 12 halvor superset
1×12 smal benpress + 15 halvor superset
3×8 bulgarian split squats
3×12 cable kickbacks (hela)
1×12 cable kickbacks (tunga halvor)
Finnen

Testa. Lovar att man inte är så kaxig efteråt! Bjussar på avslutningsseten. Grunts:en får ni på köpet, hah

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZDZDdA-wFYQ&feature=youtu.be[/youtube]
Bulgariska döden.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GP6c26uz4TM&feature=youtu.be[/youtube]
Kickbacks.

Mitt upplägg kring benpassen är enkel: börja tungt, kör sönder benen (det ska vara så att du trillar ur benpressen och grinar, allraminst.) Avsluta med “lättare” formande övningar och bränn ur det sista. Benen ska vara helt trasiga efteråt. Jag sitter/ligger alltid minst 10-20 min efter benpassen och väntar på att benen och rumpan ska sluta krampa. Optimalt? No idea, men that’s how I roll 😉

bild (7)

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kim

  I will 😀 haha
  Hmmm, för det har hänt massa saker under vintern och jag hade så många läsare som jag inte liksom visste vilka de var, asså jag har ju ingen stor blogg så tyckte det var för mycket för “lilla mig” och jag ville inte att de personerna som jag antar att det var, ville glida på en räkmacka och få veta saker om mig just nu… svårt att förklara ;D
  Men du kan få det om du vill ^^
  användarnamn: gula
  lösen: bananer
  tror inte så många här ärså intresserade av att läsa min blogg ändå så gör inget att jag skriver det ändå 🙂

 2. Kim

  Yay videos!! 😀
  De där bulgarian splits ska jag testa på mitt benpass nästa gång! 😀
  Och fan vad snygg du är människa! hähä 😀
  Well, keep it up, you rock!

  1. hypermuse

   Do iiiit!! Sjuka som fan hahaha. Krampar alltid sönder efter dem 😀 men vafan durå!? btw, varför haru lösen på din blogg?! vill snoka ;))))))

Annons
stats