Inte så pretentiös | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Inte så pretentiös

Jag vet att det har blivit någon slags klyfta mellan “träningshetsare” och “soffpotatisar” i samhället. Själv kör jag each to his/her own och mutual respect. Ni som läst min blogg tidigare vet att jag hetsat lite på fitnessfolk som ser ner på personer som inte delar vår livsstil, likväl som jag inte tycker det är okej att trycka ner de som väljer en aktiv, hälsosam livsstil.

Jag tycker hela den här debatten är fruktansvärt löjlig. Grow up. Lägg energin på annat. Var inte så pretentiösa och ge fan i att dra pekpinnar för hur folk ska leva och äta. That goes both ways.

Själv kör jag minst 7 pass i veckan om jag är frisk. Jag äter nyttigt 90 % av tiden och trivs fecking awesome med det. Jag ger fan i om du äter bullar till frukost, lunch och middag. Självklart finns det globala problem med välfärdssjukdomar och vill någon förändra sin livsstil mot det hälsosammare är jag all for it. Jag har själv gått från gymfobi och sockerberoende till där jag är idag på drygt ett år. Idag kan jag ha ett cheat meal utan att få ångest och sötsug i flera veckor efteråt.

Dagens cheat/refeed

foodprn
Japp. Jag åt allt själv. Ingen hets! Istället för att tappa kontrollen och köpa mer så använder jag den extra energin till ett extra träningspass.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martin

    Helvete va gott! haha jag dör tame-fn..
    Sjukt sugen på något sött och så ser man en sån där bild.
    Hoppas det var jävligt gott 🙂

    Lycka till med din satsning! Ser bra ut.

Annons
stats