Mount motivation | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Mount motivation

Ibland får folk uppfattningen att jag har ett oändligt, never ending, osinande hav av motivation. That’s not the case. Jag vaknar, precis som de flesta andra, upp ibland och önskar att jag kunde ligga under täcket hela dagen. Jag vill (och det händer också) äta skräpmat och skita i allt vad clean eating och diet heter. Ibland är jag fruktansvärt trött och osugen på att träna.

Idag var en sådan dag. Jag vaknade efter en natt med mardrömmar och flera uppvaknanden, trött och less. Varken Jacked Fuel, BCAA eller tyngsta skrikmusiken kunde sparka igång mitt humör, och då är det illa. Gäspande och med släpande fötter drog jag mig till gymmet. Gjorde precis vad jag behövde och inte mer. Gick hem.

Poängen? Min poäng är att livet inte bara består av roliga och perfekta pass med pumpet från Arnolds pecs. Livet består också av dåliga dagar, trista händelser, räkningar och hemska pass. Allt ÄR inte roligt – men likförbannat betalar vi räkningarna, städar och hanterar sämre dagar. Det kanske låter hårt, men min filosofi är att det går att släpa sig till gymmet fast det känns “tråkigt”. Ibland verkar det som att folk tror att man måste hoppa jämfota och tagga sönder för att kunna träna. Det är givetvis en fördel – och kanske också en förutsättning att det känns så mestadels av tiden när man har det som livsstil. Det är dock inget måste. Du kan lyfta upp saker och sätta ner dem ändå. Det kan gå dåligt – spela roll.

De enda passen du ångrar är de som inte blev av.

IcanIwill

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats