Äckligt taggad | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Äckligt taggad

Sitter och kollar på inspiration/motivationvideos på tuben. Har tryckt en rejäl refeed och är äckligt jäkla råtaggad på att kötta i gymmet imorn. Svettiga fingertoppar och endorfinerna sprutar allaredan. Åhhhh.

Har haft några veckor där jag verkligen kämpat för att hitta motivation. Har hela tiden tänkt att jag simmar ute på djupt vatten och att det inte finns en fucking chans att jag kommer klara en tävling. Efter lite visa ord på MM Sports forum (bättre att ha en morot att jaga än att vara jagad, he he), grym pepp på gymmet, MAT och en timme med äckligt snygga brudar and boys på tuben. What can I say – I’m back. Whoooooo.

Hittade lite bilder från i julas as wellll
marsmoti2

marsmoti

Let’s do this.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats