Men inte ska väl du träna, du som är så smal? | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Men inte ska väl du träna, du som är så smal?

Jag har alltid smal. Jag har alltid ätit precis vad jag vill, när jag vill. När jag började träna förra året var det många som reagerade

– Men inte ska väl du träna, du som är så smal?

Jag förstår att de flesta ville väl. Jag vägde 50 kilo på mina 167 centimeter och såg knappast ut att behöva gå ner i vikt. Felet var bara att jag inte ville gå ner i vikt – jag ville öka i muskler och minska fett och på så vis ge en illusion av lite former. Idealet att vara “smal” fanns inte ens med i bilden. Jag förknippade inte smal med något positivt. Jag var klen och mådde ofta dåligt när jag vägde som minst. Jag vill vara stark, snygg, självsäker och smart.

Vikt säger ingenting för mig.

SMALvsTRÄNAD
50 kg vs. 57+ kg – vad ser bäst ut?

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. nequita

  tja! du ser skit bra ut 🙂 hur har du lyckas för att ha det du var ute efter? jag kämpar här får att får lite rumpa men lyckas aldrig, har du några typisk. ifall du är intresserad att höra av dig, så kan du göra de på agosta_@hotmail.com  eller facebook= nequita loca avozinha

 2. Linda

  Den där häcken på andra bilden, skulle jag kunna tänka mig att betala pengar för.
  Mycket snyggare kropp på andra bilden.

  1. hypermuse

   Hahah! Det tycker jag med 🙂 Ang. häcken så har det växt extremt mycket mer sen jag la in fokus baksida 2 ggr veckan höh. Hjälper tydligen med stryk 😉

Annons
stats