Ny studie: Make up will decrease muscle hypertrophy... | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Ny studie: Make up will decrease muscle hypertrophy…

…Eller?

Jag gillar att sminka mig. Jag trivs bättre i smink. Jag trivs bättre i rött hår, så jag färgar det rött. Jag tycker om att ha fina kläder på gymmet. Jag målar naglarna. Jag tittar definitivt en och två gånger i spegeln innan jag vandrar in på gymmet. När jag sen väl sätter igång och tränar kör jag 110% och de som tränat med mig kan nog intyga att jag sällan mesar. När jag kör crossfit eller cardio antar mitt ansikte samma färg som håret. I don’t give a shit.

Jag har sällan eller aldrig skådat de fruktade “överpiffade” tjejerna som inte vågar svettas. Uppenbarligen existerar dem, och jag verkar tyvärr titt som tätt misstas för att vara medlem i deras let’sfindacuteguy-klubb. Nu ska jag dock erkänna att jag faktiskt, believe it or not, inte ser mig omkring så värst noggrant när jag tränar. Jag går dit, gör min grej, går hem. Jag tycker synd om alla som ägnar energi åt att störa sig på vad andra har på sig, hur mycket de tar eller huruvida jag har smink eller ej. Använd den energin till att kötta hårdare, vetja 😉

4adec42a761011e2bbe722000a9f1253_7
Heidi Vourela – grym tjej som fick musklerna på posten. Träna gör hon uppenbarligen inte med smink och dyra tights! …Wait.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carin

  Apropå min fråga i förra inlägget om du alltid tränar sminkad – det jag tänker på är att när man tränar blir man ju varm och svettig, vilket gör att porerna i huden öppnar sig mer. Har man då smink på sig känns det som att man säger “välkommen in” till sminket in i huden, och det känns för mig som att be om dålig hy.. 😀 Men det kanske är individuellt om man påverkas av det så eller inte!

  1. hypermuse

   Aye så är det ju! 😀 Jag använder aldrig foundation till vardags och väldigt lite puder då jag tack och lov har helt okej-looking hy utan, så jag gissar att mina ögonlock är värst drabbade 😉 älskar nämligen ögonskuggor i alla formen och färger, höhö!

 2. Romeo Patrick - Myway2Fitness.se

  The study has been restudied by me. And it does not have a significant effect on me, contrary to what your study showed, the studie I’ve ran shows that the heart had a hard time carrying out as much blood needed to keep the entire body functioning.

  DU VET VAD DET BETYDER?!
   

Annons
stats