It's chest day brahs | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

It’s chest day brahs

Bröst, triceps och abs idag. Aldrig en bra idé att köra bröst på måndagar, och i synnerhet inte på IKSU. Efter fem år och ungefär sju varv runt alla rum med någon slags yta att ligga på fick jag i alla fall tag i en bänk. Beaaaaast mode:on. PB i hantelpress och världens flyt genom hela passet, boyahh! Ska dock villigt erkänna att jag kopplade bort precis alla rediga tankar på stairmastern efteråt, var så sjukt slut. 30 minuter med en enda tanke – mat 😉

280b39727f4a11e2a86422000a1f9839_7

bild (18) kopiera
Reload efter träningen, hehe…500 gram tortellini, knäckebröd och dubbel portion havregrynsgröt med ägg och proteinpulver 😉 That’s how I roll!

25175448

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats