The best version of yourself | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

The best version of yourself

Jag kan inte sova så om det är någon annan nattsuddare där ute, bear with me.

Jag har under snart ett år nu fokuserat väldigt mycket på att må bättre. Att vara en bättre person, både för mig själv och för min omgivning. Att sätta liv till åren, inte år till livet. Att ge mer kärlek. Det är en process som tar tid. Det är en process som ibland gör ont – att släppa taget om sådant jag alltid tagit för givet, eller att verkligen kämpa och misslyckas.

En del saker saknar jag – som hästarna. Andra saker mår jag mycket bättre av att ha i mitt förflutna. Jag vet att en del kanske tyckte bättre om den “gamla” Kajsa. Kajsa som fikade sig i form och som hellre skulle äta hundskit än sätta foten på ett gym. Andra vet inte ens vem den Kajsa är. Thing is – ingen ska leva med mig lika länge som jag ska. För mig är det därför viktigt att vara the best version of myself – for myself. Jag vill orka leva med mitt ass resten av livet. So… yeah.

9628dd567ecd11e2919022000a1f8daa_7
I runda svängar åtta kilo mer Kajsa har producerats under året – for better or for worse, ha ha.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Alltså jag står för det här och jag tycker du är en förebild! Visst vi känner knappt varandra men att kunna visa omvärlden att man väljer att gå sin egen väg oavsett vem man är och kämpa för det oavsett vad andra säger visar på att man är stark! Kände bara att jag behövde uttrycka mig hehe, men det är sånt här jag ser upp till!

 2. Romeo Patrick - Myway2Fitness.se

  Du är så grymt snygg! Blir ju bara bättre och bätte fina K. Det är bra att man tar tag i de emotionella delarna också. Du gör ett bra jobb, du är ett glatt ansikte att se på och en inspiration. Sen ska vi inte nämna din skönhet. Men den stannar mellan oss haha =) Alltför mycket egoboost har visat sig i vetenskapliga studier gjorda av mig ge långvariga komplikationer i form av “jag slänger håret bakåt för jag är så sexig”. Så jag är noga med att inte överdosera 🙂

  1. hypermuse

   Hahaha “jag slänger håret bakåt för jag är så sexig” 😀 gulle dig Romeo!! Du gjorde verkligen min dag 😀 Skulle precis ställa mig på stairmastern och visste att jag hade minst 30 minuters plåga framför mig, och så såg jag din kommentar och fick plötsligt lite jävlar anamma att orka =) tusen tack!

 3. Karin - Legs ftw!

  Vilket bra inlägg! Känner verkligen igen det där. En del tycker man har blivit tråkig som “bara tränar” medan andra inte ens känner till den man var innan utan har alltid sett en som en träningstok =D
  Riktigt bra jobbat, snygga former! =)

  1. hypermuse

   Tusen tack, vad gullig du är!! Och visst är det så, haha. Mycket lustigt ibland när de ser gamla bilder etc 😉

Annons
stats