Train like a girl | If not now - then when?

If not now – then when?

Annons

Train like a girl

Det är ganska lätt att förutspå att passet kommer bli tungt när du drömmer mardrömmar om bulgarian split squats och benpressar…

Jag vet att jag sagt förut att jag mesat i benträningen, men idag blev det extra tydligt. För 3 månader sen körde jag cable squats med 35 kilo – numera kör jag minst 55 kilo. Jag vet att det inte är så att jag helt plötsligt blivit hulken, jag har helt enkelt bara lärt mig att #Trainlikeagirl 😉

Jag brukar nästan alltid köra styrkepassen ensam, men efter passet med Yvette fick jag blodad tand – om det är någon Iksutränande som vill dra ett pass någon dag så är jag taggad på lite gemensamt krigande!

feb1

Nu är det städning och fix innan festligheter som gäller 🙂 Ha en grym lördagkväll folks!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Åh, tack för tipset med cable squats, aldrig provat det innan så det blir att testa på det när jag kör ben nästa gång! 😀
  Jag hade gärnat hakat på och träna med dig, synd bara att du tränar på Iksu och jag inne i stan.

  1. hypermuse

   Jaaa try it! Tycker de tar sjukt mycket i hamstrings/glutes när man får till tekniken 😀 ayee, det hade varit sjukt kul! Om du får för dig att byta gym så hehehh 😉

 2. Simon More

  Du är awesome Kajsa!

  Sv på tidigare kommentarer:Tack så mycket gumman! Av någon konstig anledning så kom dina kommentarer i skräpposten? Bloggen måste ha trott att du var ett virus pga din grymma rööv hahaha 😉

  TRAIN HARD!!!! 😀

Annons
stats